Godmorgon!

jaha, har sitter jag i sängen och försöker samla energi för att göra mig iordning. idag så är det onsdag och det är  bara 2 dagar kvar tills det är fredag och det gillar jag väldigt mycket! för på måndag kommer Johanna, Becca och Moa hihi, bästa vännerna har jag!

jaa, helgen var underbar. fredag vart det party i guildford och jag var jätte onykter och dansade hela natten. haha. jag kom hem klockan 5 på morgonen, inte riktigt det bästa! Lördagen låg jag i sängen hela dagen och försökte må bra igen. sen på kvällen satt jag barnvakt hos maria, james ringde mig och så gick jag ner till puben när dom kom hem. jaa, slutade med att jag var hemma 7 på morgonen, inte att rekomendera! Söndagen skulle vi till stranden, Inka och Josh hade sagt att dom skulle köra mig dít efter 11 men dom skulle ringa och väcka mig. vaknar utav ett sms där det står att dom inte skulle åka och alla var redan på väg till stranden så jag försökte få skjuts av alla haha! men det misslyckades ganska stort! men sen väckte jag James och frågade honom om han ville dra iväg! slutade iaf med en strandtrip och sen grillning, helt underbar söndag!


jaa, jag ska möta michelle och vicki i parken klockan 11 för vi ska bara mysa i solen. alla säger till mig att ta vara på den medans den är framme och det är exakt det jag gör! Maria är jätte orolig för att jag ska bränna mig och få cancer när jag är äldre så hon tjatar om att jag ska smörja in mig. men grejen är du den att jag har inga såna grejer så då struntar jag i det!

men vi hörs!
Peace

Saknad...

självklart när man lägger sig i sängen efter en dag med massor av händelser så börjar tankarna fara runt i skallen. vilket jag inte tycker om alls nu för tiden, jag har alltid vart en sådan person som tänker för mycker och inte delar med sig av sina känslor tills allt sväller över i hjärnan och jag måste dela med mig och det är de jag gör nu, kanske inte det bästa sättet att göra det på men men..
som jag sa tycker jag inte om mina tankar längre, för dom vandrar liksom runt och sen är jag helt lost i mig själv. om ni förstår vad jag menar. sen efter ett tag så kommer alltid tankarna till samma ställe och det är då jag blir förbannad på mig själv. vet att ni inte förstår vad jag pratar om men vill inte ta risken att den personen läser det här.. men mina nära vänner vet nog exakt vad jag pratar om nu.
det har blivit väldigt mycket att tankarna far dit den senaste tiden, vet inte om det är för saknad eller bara själva grejen med att det alltid kommer finnas där. men jag orkar inte med skiten längre!

jaja, men dagen iaf. började med städning och sen sprang jag hem och fixade iordning lunch lite snabbt för skulle iväg med Michelle och Vicki till Blackdown och ha lite mys i solen!
vi satt där i ca 2 timmar, sen insåg vi att det var dags att hämta barn på skolan. så jaa, jag hämtade Oliver och sen gick vi till parken för att vänta på Connor som slutar 5 på torsdagar. när jag kom dit ringde jag Michelle så hon kom ner och höll mig sällskap, sedan kom även Ingela!
när Connor hade slutat knallade vi hemåt och så vart det massa med läxor för hans del och Oliver skulle iväg till cubbs. jag strök lite och diskade.
sedan betsämde jag mig för att springa lite, försöker se till så att jag gör det varannan dag. känner mig som en gris just nu.. inte roligt alls. men iaf, allt började bra och kändes bra. sen kommer jag till det stadiet att jag bestämmer mig för att springa lite längre vilket var bra för mig tror jag, förutom att jag glömde bort den lilla detaljen om att man ska bestiga mount everest för att komma upp till huset sen.. haha, började med att tro jaa men jag klarar det.. men det gjorde jag inte. ville lägga mig ner och gråta!
men som sagt nu ligger jag i sängen och ska försöka sova!
imorgon väcker Lottie mig klockan 8 för jag ska åka med Iain och lämna Ferrarin och hämta hem Porshen!
Det är det bästa på heela veckan!


Michelle, jag och Vicki, uppe på blackdown i den underbara värmen som vi haft idag!

Godnatt på er!

Torsdag.

Vaknade för 30 min sen. egentligen är det dags att röra arslet ur sängen nu, men jag känner inte för att göra någon en stor tjänst som tar mig 3 timmar att göra och sen inte få någon uppskattning alls. jag börjar blir trött på det nu, det bara klagas hela tiden. och då känner jag lite att om jag gör ett så dåligt jobb kan hon ju anställa någon annan.. jag gör inte ett bättre jobb för att en människa klagar på mig, då blir jag bara omotiverad och gör ett sämre jobb än från i början.
nu ska jag inte klaga mer!!

Idag ska det bli jätte fint väder med massa sol och när solen kommer fram då blir det varmt. jag har längtat efter det här vädret ett tag nu!

efter att jag har gjort den tråkiga saken så ska jag träffa Vicki och Michelle. det blir nog en picknik någonstans. men frågan är vart! oavsett vart man går så blåser det och då blir det kallt.

nu är det dags att röra på sig och göra något nyttigt med sitt liv!
Peace

Söndag morgon!

Det är nu söndag och jag inser att jag imte har bloggat på några dagar, hehe. blir så när man jobbar och när man inte jobbar försöker man se till att träffa vänner!
i fredags vart det spoons kväll som alla andra fredagar om man inte sitter barnvakt förstås. men det var helt ok, började tjaffsa lite med grabbarna för domär fan värre än tjejer. dom sitter och snackat skit om min kompis och ber mig att hålla med i det dom säger och dom håller endast på för att trycka ner alla hela tiden. men dom kan ju försöka vidare, det enda jag blir är förbannad och säger till dom att om  ni känner så kan ni säga det till den personen istället för att sitta här och snacka skit. hur svårt kan det vara att stå för vad man tycket liksom.. skit irriterande iaf!
jaha, men imorgon har jag presentation i skolan. jag har börjat på den men ska försöka fixa iordning den ikväll. skriver om hästens historia undrar hur jag ska klara av att prata om det i 6 min haha!

Ska möta tjejerna klockan ett, det blir en lunch på White horse

Dag 17 – Mitt favoritminne

Det är en Midsommar när vi bodde i kimstad. Tror att jag var 8 år eller något liknande och vi firade midsommar i krokhagen som alla andra Kimstadsbor gjorde. det var den bästa midsommaren i hela mitt liv för jag hade lite pengar med mig som jag hade sparat till att försöka vinna ett gossedjur för vi hade hur mycket lotterier som helst och det var ju inte så dyrt att spela, tyckte jag inte då. min bröder spelade fotboll med sina kompisar och jag försökte vinna ett gossedjur.. sen kommer en utav dom och köper 2 lotter och vinner det största djuret som man kunde vinna, där hade jag stått i 2 timmar och försökt! klockan blev ganska mycket och det var dags att gå hem och äta, men innan vi gick så försäkrade jag mig om att vi skulle tillbaka till krokhagen på kvällen. klockan var ungefär 7 på kvällen och vi gick tillbaka alla barn lekte runt omkring, men jag skulle fan vinna ett gossedjur. tillslut tog mina pengar slut och jag hade inget gossedjur.. men då kom pappa och gav mig 5 kronor och jag sprang tillbaka köpte 2 lotter och på första var det ingen vinst, sen öppnade jag den andra och kollade på tanten som stod där inne, jag gav henne lotten och hon plockade fram Ivar!

Min underbara lilla vän! har har sen dess följt med mig överallt!

haha ja, det är ett utav mina favoritminnen!

Besök från Sverige

Idag är det måndag och jag har inte bloggat på några dagar nu för att.. Mamma och pappa har vart här. dom kom i torsdags kväll och åkte hem igår. vi har haft det helt underbart dom här senaste dagarna, men nu är jag helt slut. i torsdags så åkte jag och Lottie till Gatwick för att hämta mamma och pappa. det var underbart att se dom igen! när vi kom hem så hade vi massa med gott och mycket att prata om, mamma köpte med sig en massa saker från Sverige till oss hihi! Så det vart iaf en sen kväll och sen en tidig morgon på fredagen, för vi skulle följa med grabbarna till skolan för att visa mam och pap hur allt fungerar här. sen åkte vi upp till Blackdown och gick en lång promenad och så gick vi runt hela haslemere. Vädret var ju inte det bästa men man kan ju inte klaga om det inte regnar! när vi kom hem sen tog vi det bara lugnt, jag kollade på tv, mamma satt vid datorn och pappa stog en lur!
fredag kvällen spenderades hos Maria med god mat och massa vin! vi hade det riktigt bra och barnen skötte sig också!
Lördagen vart det en tidig uppgång för vi skulle in till London! Vi mötte Lisa på Waterloo och hon tog oss runt i hela London. det var så mycket folk, men inte så att man tyckte att det vart jobbigt utan man kunde ta det lugnt och gå i sitt tempo. det vart strålande sol på eftermiddagen och det var då vi började gå i butikerna, haha vi spenderade 2 timmar inne på Primark, så nu har jag massor med nya kläder och mamma köpte massor till Vhilda, pappa köpte fina skortor och Lisa köpte också saker till sig själv. London var fantastiskt och vi hade aldrig kunnat gjort eller sett så mycket som vi gjorde om vi inte hade haft Lisa! så tack så mycket för det du är Guld värd!!
Söndagen var det dags för Rugby, vi är ju allmänt sport intresserade i våran famlij och papa tyckte nog att det var jätte roligt att se något nytt liksom. sen vart det full rulle och laga mat för jag hade ett ösnkemål att mamma och pappa skulle få testa en traditionell Sunday Roast! och det vart perfekt! helt underbar, massa mat och skratt och vin haha!
Sen vart det ett tårfyllt hejdå från min sida, men jag gråter ju typ jämnt! men det var jobbigt att säga hejdå!

Tyvärr har jag inga bilder och det är för att jag är sämst på att ta kort och kommer aldrig ihåg det. men om mamma lägger upp sina bilder på Facebook så kan jag senare lägga upp dom här!

Ja som sagt det är ju måndag idag, ingen bra dag alls för mig! jag har inte sovit någon inatt för jag har haft kramper i magen och har fortfarande det. känns som om att jag kan kräkas när som helst.
jag ska nu gå ner och försöka städa lite här. men ja som sagt mår ju inte så bra så det kanske får bli imorgon istället! jag ska skicka ett sms till Lottie och fråga vad hon tycker.. hon är ju inte hemma just nu för hon ska åka till Sverige idag så ska ha hand om Oliver och Connor till Torsdag för då kommer hon hem.

ajuusste, listan ska jag försöka komma ifatt med nu så det kommer nog bli ganska mycket läsande för er!
Hej så länge!

Tjenaare!

Jag ligger i sängen igen, ganska nyvaken. klockan är kvart över 8 i England just nu.
Ja, idag så händer det mycket och jag kommer vara helt slut när dagen är över!
först ska jag ta mig i kragen och gå upp ur sängen, sen ska jag städa hela huset, tvätta kläder och mina lakan, gå till maria och göra klart saker där och stryka allt efter tvätt!
Sen ska jag ta han om barnen när dom kommer hem från skolan, vet inte om det är jag som ska hämta dom med. men iaf så det ska jag fixa med idag! sen på kvällen så ska jag och Lottie hämta mamma och pappa på Gatwick airport! jag är hur lycklig som helst för idag kommer dom, mammsen och pappsen :D

dom ska sova i mitt rum så jag måste fixa iordning allt här, just nu är det faktikst ganska fint. men det måste ändås fixas!
jag är trött just nu, ögonen vill bara stängas men det struntar jag i för om jag inte börjar jobba snart kommer jag aldrig hinna med allt tills mamma och pappa kommer ikväll :)

så jag kommer inte hinna blogga något om jag inte gör det på kvällen/natten när dom är här!

hoppas ni får en lika toppenhelg som jag ska ha!
Puss hejs

Godmorgon, godmorgon!

Jaa, nu sitter jag här i min säng och ska snart gå upp och äte frukost. det är ju skola som gäller nu på morgonen och jag ska ha ett rejält snack med min lärare om hur dom planerar lektionerna, hon kommer säkert bli sur och grinig men det struntar jag i. Tänkte duscha nu på morgonen men sen när jag vakna insåg jag hur skönt och varmt det är i sängen. får helt enkelt duscha ikväll istället!

Imorgon kväll ska jag och Lottie hämta min mor och far på Gatwick! hihi jag är typ den lyckligaste människan just nu känns det som!

nae men nu är det dags att ta på sig kläder och göra något av mitt liv. kom nyss på att jag inte gjort läxan till idag men eeh sånt händer ibland. kan ju förklara lite varför jag inte har gjort den.
det är så här att jag går en engelska kurs för utlänningar här. jag tyckte att allt lät bra i början tills vi började göra mer på lektionerna, det var så här att nu när vi började våran första kurs så har vi speaking and listening och dom andra som redan gjort 1 termin hade writing and spelling. på våra lektioner och läxorna har nästan bara handlat om writing och spelling. en gång så hade vi 3 som går speaking, en läxa om att hålla en presentation inför klassen! och så fick dom andra skriva en uppstats istället vilket jag tyckte var bra för då fick vi träna till våra exams och dom andra med. men nu den senaste tiden har vi bara gjort sånt på lektionerna som hjälper dom andra och läxorna har vart att skriva saker. den här läxan idag var att skriva ett brev och det har dom på deras exams prov. sen på rasten så frågar jag min kompis Vicky om hon har tänkt på att dom får jätte mycket hjälp inför alla prov medan vi inte har fått något. sen när vi gick in så frågade vicky om inte vi skulle få något, då gav hon oss ett papper som vi kunde plugga på hemma. så det jag idag ska prata med läraren om är att vi har betalat lika mycket som dom andra och förtjänar exakt lika mycket hjälp!
kommes säkert bli skitförbannad på henne, för hon kommer väl komma med korkade svar!

Nae nu har jag inte tid med det här med!
Ha en bra dag

Dag 16 – Min första kyss

My first kiss went a little like this!

Ärligt talat så kommer jag inte ihåg.. det var ju när jag var liten tjej juu!
Men jag kan tänka mig att det hände runt dagis tid kanske? med någon söt liten pöjk!
jag har iaf inget minne utav det. sorryy!

Jag har precis kommit tillbaka från Maria, det är sjukt skönt väder ute men man känner det kalla i luften! Jag kan lätt säga att jag är en sommar människa men jag älskar även vintern men mest pga julafton och Nyår! så om jag fick bestämma kunde våren och hösten bara försvinna :)

Nu sitter jag och funderar på om jag ska ut och springa nu eller ikväll? det är ju fint väder ute nu men jag tycker ju inte om att springa på dagen. tycker att det är mycket skönare att springa när det är mörkt ute. antar att det handlar om att jag är så lat så ser jag vägen framför mig och verkligen tänker att dit ska jag springa så orkar jag det inte. men om jag springer när det är mörkt är det så lättare för då har jag inte koll på hur långt jag egentligen har sprungit och sen inser jag att det faktikst var ganska så långt.
men usch, jag har blivit så lat sen jag flyttade till England, orkar inte göra någonting. jag är alltid trött och när jag väl får chansen sätter jag mig ner och tittar på tv eller sätter mig vid datorn.
sen har jag även en sån dag idag när man känner sig fet som en gris och äcklig liksom. vet inte om ni förstår vad jag menar men det är iaf jätte jobbit att tänka så om sig själv, snacka om dåligt självförtroende liksom.

nae men jag springer nog ikväll innan det blir skype med massa människor i Sverige. känns bäst så.
sen har jag ett annat problem och det är min allergi mot Pollen. jag avskyr det, när jag vaknar på morgonen så har mina ögon runnit så mycket att dom typ skitter ihop av allt äckligt klägg som man kan få ibland, näsan rinner och kliar, ögonen är svullna, röda och kliar. har till och med fått sår i min näsa nu. men jag äter ju medicinen ordentligt så snart borde väll den kicka in och börja hjälpa mig lite.

nae nu ska jag faktikst kolla lite på Suits har blivit helt fast i det programmet!
See yaa!

Dag 15 – Mina drömmar

Bara för att jag var sämst igår och glömde bort det här så gör jag det nu.

Mina drömmar, just nu har jag inte så mycket drömmar. hade ganska många en gång i tiden, att jag skulle plugga direkt efter gymnasiet och att jag då skulle utbilda mig till Ridlärare. men det gick inte för att jag inte vågar hoppa. det är sån skit tycker jag!
sen var det att bli förskolelärare, vet inte om jag har gett upp den drömmen eller om den fortfarande finns kvar. men det är ganska svårt att veta vad man ska göra i framtiden när man är i min ålder, för allt ändrar sig från dag till dag.

men nu kan väll säga att mina drömmar är att hitta något yrke som passar mig och som jag kan tänka mig att jobba som i resten av mitt liv, typ! sen börja utbilda sig i max 3 år, för längre än det klarar jag nog inte haha. efter utbildningen så ska jag börja arbeta och flytta in till stan,  nu utgår jag från att jag hittat utbildningen i Norrköping. hitta min lägenhet och göra om den så att det blir som mitt, kanske hitta en kille eller leva utan dom i några år till haha! Min planer är iaf att jag vill ha en familj när jag är 30!

sen har jag en till dröm, det är att bli Kurator på någon skola!  vet inte varför jag vill det men de känns som om jag skulle kunna klara av det jobbet och vara bäst på det!

sen min sista dröm är nog att hitta en utbildning i England som passar mig perfekt och utbilda mig här och sen försöka hitta ett jobb antingen här eller i Sverige. men sen tror jag inte att jag skulle klara av att vara borta så länge från alla där hemma.


Ja nu vet ni lite mer om mig och mina tankar!

peace

Goodmorgon

Ny duschad och allmänt freeeesch!
Ska till skolan snart, vill inte men måste man så måste man.. inte roligt alls!
Ja men vaknade kvart i 8 och tog en dusch, så nu ska jag bara ta på mig kläder, borsta håret och sen är jag klar för att möta upp Michelle och Vicki. Efter skolan så ska jag städa nedervåningen hos Lottie och sen jobba hos Maria så det blir full rulle hela dagen! inte riktigt något som jag ser fram emot

Jag är ju pollen allergiker och det är inte roligt alls, mina ögon är svullna och kliar och näsan rinner. så alla kollar väldigt konstigt på mig.. bara för att jag ser ut som en Kines när mina ögon är svullna, för det är ju mest ögonlocken!
nae men nu måste jag skynda mig!
Ajusste, solen lyser och himlen är blå här! helt underbart väder att vakna upp till!

uppdatera Dag grejen ikväll!
PEACE

Dag 14 – Min favoritplats

Jaa ni, jag hade en favoritplats när vi bodde i Kimstad som jag alltid gick till när jag behöve vara för mig själv!
I kimstad bodde vi nära strömmen som det kallades och gick man över den bron så hittade man en stig ner mot där vi badade när vi var små! Och där fanns det en klippa som jag alltid brukade sitta på och titta ut över strömmen och bara jaa vara för mig själv!

Nu innan jag flyttade till England så åkte jag och Johanna och köpte Max! vi åt upp allt och körde omkring sen ville hon visa mig en sak!
Nere vid vattnet i stan så fanns det som en boll och tydligen kunde man gå upp där så var det en bänk runt inuti själva bollen! så vi satte oss där och pratade om allt.
Så det är nu mitt nya favoritställe!

Dag 13 – Den här veckan

Eftersom jag redan skrivit om vad som hände den här veckan kan jag ju skriva om vad som händer nästa vecka!

Måndag: College på morgonen sedan ska jag städa hos Lottie och efter det Jobba hos Maria. Ta han dom oscar medan hon tar Kai och Luca till spanska!
Tisdag: Städa hos maria på morgonen sedan hem och ta det lugnt. jobba hos maria, ta hand om oscar medan Kai och Luca spelar fotboll.
Onsdag: College på morgonen och sen hem ta det lugnt, hämta oliver och connor från skolan sen stryka antar jag och ta hand om tvätten! Laga mat och hjälpa dom med läxorna. fixa iordning på mitt rum!
Torsdag: städa hos Maria på morgonen och sen hämta oliver och connor från skolan. hem och göra läxor, fixa iordning på mitt rum och sen laga mat till oss! Sen på kvällen kommer, Mamma och pappa <3
Fredag: ska visa mamma och pappa Haslemere och bara ha en underbar dag med mammsen och pappsen!
Lördag: åker vi till London och möter Lisa som ska vara våran Guide haha!
Söndag: kolla på oliver när han spelar Rugby och sen äta en sunday rost och säga hej då till mamma och pappa :(

Där har ni hela nästa vecka!
Kommer självklart att skriva mer under den veckan så att ni får veta allt!

Dag 12 – I min handväska

I min handväska finns det inte så mycket saker;
ett läppsyl
kalender
läxor
papper från skolan
notebook
en sten som det står Love på- Johannas kärlek till mig!
en penna
svenska mynt
engelska mynt.

jaa det var allt, men det var inte så mycket som det brukar vara!

Dag 11 – Mina syskon

Ja som ni flesta vet har ja 3 äldre syskon! En syster och 2 bröder. När jag var yngre brukade jag säga att jag inte hade några syskon utan, 2 mammor och 3 pappor! mina syskon är ganska överbeskyddande eller ganska som är väldigt överbeskyddande, mest när jag var liten vilket jag kan ha full förståelse för nu. när jag växte upp var jag bortskämd, genom att jag alltid hade någon med mig överallt, fick oftast det jag ville om det inte var för dyrt! men ja vi är exakt som vanliga syskon, ibland hatar vi varandra och bråkar. men oftast älskar vi varandra haha. nae men vi har väldigt hett temperament i min familj och det blir inte alls det bästa, leder oftast till höga diskussioner och att vi inte pratar med varandra på några dagar!


Detta är min Syster Anso, hon fyller 34 iår. Hon är en underbar syster och vi har en bra kontakt. Nu har jag inte pratat med henne så mycket för hon hgar fullt upp hemma och jag har fullt upp här. Men iaf min syster är 13 år äldre än mig, det har hjälpt mig mycket i livet. det har vart henne jag frågat om råd och så för hon har ju redan gått igenom allt och sen låter hon mig göra min misstag ibland haha! Nae men min syster kan jag alltid lita på. Hon har en liten dotter nu som fyller 2 år i augusti, hon heter Vhilda. och sen ska hon gifta sig i maj! Så hon lever livet just nu och får det hon alltid velat ha!


Detta är min bror Daniel han fyller 28 iår och han har alltid vart den smarta i familjen! Han vet mycket och kommer ihåg mycket, jag har aldrig vart den som kommer ihåg allt eller den som bryr sig om att veta. Mamma och Pappa försökte alltid hjälpa mig med läxorna men vi blev alltid osams, så det slutade alltid med att Daniel satte sig och hjälpte mig istället. Han finns alltid där för mig när jag behöver hjälp, men han är även en bror som visar när man är riktigt korkad och allmänt dum. som jag sagt innan så har vi inte det bästa temperamentet, men Daniel är alltid den som hade bäst när han var yngre men på senaste tiden märker man av hans temperament mer och mer! Men ja, han är iaf den smarta i familjen!


Detta är min bror Fredrik han fyller 25 iår! Han och jag är väldigt lika, vi har dåligt självförtroende men det visar vi inte. sen har vi lika dåligt temperament och det är väll vi som är värst i familjen. vi är även envisa, så det är han och jag som oftast hamnar i diskussioner, en gång slutade det med diskborstar flög över köket! sen springer man för livet haha! nae men han är en underbar bror, han bryr sig. ibland lite för mycket haha! men jag vet att han alltid finns där för mig.


Jaa som ni ser på bilderna är ingen utav oss lika varandra, men ja som sagt man märker att vi är syskon på vårt beteende!
jag älskar mina syskon och dom betyder allt för mig även fast vi inte kommer överrens ibland! vi har mycket syskonkärlek som aldrig kommer försvinna!

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Alltså jag har ju inte gått upp än så jag har ju bara min sovtröja på mig nu och trosor såklart!
Men jag tänker inte ta en bild på det och jag anser att det är den enda infon ni behöver!

Dåligt!

jag har vart dålig på att uppdatera men men sånt händer ibland och sen så skrev jag ju att jag nog inte kommer blogga på ett tag nu. jaja eftersom jag míssat dom senaste 5 dagarna på listan så tar jag igen det idag!

Men jag kan berätta lite vad som hänt. i tisdags fick jag veta att dom tog bort Junak, det känns väll lite bättre nu. sen på onsdagen krockade vi på väg till College, ingen vart skadad förutom bilarna då. sen senare den dagen fick jag veta att Mitzie också försvunnit till himlen. jag visste ju att hon skulle det men de gör de inget lättare för det! Torsdagen var det bara normalt jobb att göra, städade hos Maria sen plockade jag upp Oliver från skolan. vi gick bort mot Connor skola och fikade på Mirebelles cupcakery, jätte gött! vi väntade på connor för han hade filmklubb så då slutar han vid 5. vi vandrade hem och jag lagade mat, sen åkte oliver till Cubbs, connor och jag gjorde hans matte läxa. Sen satt jag barnvakt!
Fredagen var jag LEDIG! haha helt sjukt skönt, men Iain väckte mig vid 10 och frågade om jag ville följa med till Marwell Zoo. Självklart, så det vart att kasta på sig kläder och kasta i sig frukosten!
Sen när jag gick ner så tvättade han Porshen och så sa han att sätt på dig en varm jacka för jag tänkte att vi skulle åka Porshen. och det innebar att vi tog ner taket hihi! helt sjukt, satt med ett leende heela vägen dit och hem!
Sen på kvällen blev det Puben! haha ovanligt ;) nae men vi hade roligt, det är ju massa med tyskar här och alltid när dom är runt varandra så pratar dom tyska, det är ganska irriterande när man sitter runt 10 tyskar och man fattar inte ett ord. sen så byter dom inte när jag är själv med dom heller.
jaa men jag vart ganska onykter.
på lördagen gick jag upp vid 9 och så åkte vi till Brooklands Museum, det är massa gamla bilar och Flygplan, det var faktikst ganska sjukt att se den första bilen och flygplanet!
Sen gick vi även på ett plan med namnet The Conncord eller något haha! jag har ju det sämsta minnet. men det var iaf planet som färdades 2 gången snabbare än ljudet! Iain berättade för mig att det var 7 timmar från London till New york och det tog ungefär 3 timmar med The Conncord! Heelt sjukt
När vi var klara därså gick vi över till Mercedes benz World! så fina bilar överallt! jag tappade haken flera gånger!
Men jaa nu är det är söndag och jag ligger i min säng just nu och skriver till er. men Nu kommer iaf dom senaste 5 dagarnas uppgifter!
Puss hejs

RSS 2.0