This day

God morgon världen!
Jag gick egentligen upp vid 9 men är så himla trött för jag sov ingenting inatt för hade mardrömmar like crazyy about spindlar och allt äckligt som händer när dom är inblandade. Så jag gick och la mig igen och sov till 11, idag är en sån dag när jag vill sova hela dagen och bara vara. Vet inte varför men kroppen är inte igång, magen gör ont och ögonen stänger utav sig självt hela tiden.
Ska gå till Maria och städa snart. Anledningen till att jag går dit lite sent är för jag ska äta lunch med Julia och Melina klockan 2 så då kan jag gå dit direkt efter att jag har städat klart.
Efter det så ska jag nog hämta oliver på skolan vid 4, eller så kommer Maria köra hem honom och Luca hit för det är tennis idag.
Lottie och Iain är ute på äventyr ikväll så det betyder att jag sitter barnvakt, vilket är väldigt skönt och bra för då måste jag plugga :)

Nu ska jag springa iväg till
Maria, puss på er!!

Skyfall

Hej bloggen. Ligger i min säng just nu och kan inte sova. Men den förklaringen kommer vi till snart.

Som ni kan läsa i ett tidigare inlägg så har jag slutat röka och börjat träna.
För 2 veckor sen så blev jag väldigt förkyld och kände mig allmänt ynklig. Så både mamma, pappa, Lottie och Iain sa åt mig att inte gå till bootcamp. Vilket jag inte gjorde. Förta veckan var jag lat och kunde dra varenda ursäkt ur boken för att inte gå till bootcamp vilket jag också gjorde. Så basically har jag inte gjort någonting som har med träning att göra på 2 veckor. Sen helt plötsligt så äter jag som en gris igen. Äter allt möjligt, från godis till mat till sallad till soppa och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är som en fucking tunna som rullar förbi alla. Idag gick jag till bootcamp och jag sög. Orkade ingenting alls och jag kände mig bara nere och försökte hitta ursäkter igen. Det är ju något som jag är bra iaf. Men iaf jg är otränad och äter som en gris för att jag har slutat röka. Jag dricker minst 6 koppar te om dagen. Tänkte försöka hitta något man kan vara beroende av som inte gör mig fet eller kan döda mig. För att vara helt ärlig ville jag bli beroende av träning och att de bra ut för allt skulle vara så enklare då!

Sen på toppen av moset så sitter jag och kollar på serier på min dator och så från Ingenstans dyker den största spindeln upp och springer på mitt golv bredvid min säng. Jag får panik och försöker hitta något att döda den med, då när jag flippar ur lite och inte kan andas kommer det en större spindel krympandes efter och det var verkligen den största jag någonsin har sett. Jag vet inte vad dom engelska spindlarna äter men dom är stora som 50 cl burk, omkretsen av en 50 cl burk alltså. Jag ville bara dööööö och den stora börja klättra upp för min gardin.
Då tar jag upp min mobil och ringer Lottie vid den här tiden har jag vuxit fast i sängen, rör inte en fena, pratar väldigt tyst så att dom inte försvinner. Vid den här tiden har jag tårar i mina ögon för den enda jag vill göra är att skrika! Då kommer Lottie till undsättning och räddar mig, hon tar upp båda två och springer nedför trappan och kastar ut dom.
Det som är jobbigast med denna historia är att det kryper spindlar överallt nu och jag klarar inte det här. Jag ser dom överallt med. Det kanske är lite dramatiskt men spindlar är min värsta mardröm och reptiler!
Så jag kommer inte sova en blund inatt. Nu säger jag godnatt and have a Good one!

Xxx

RSS 2.0