Samtalet

där kom samtalet som jag har väntat på.

jag vet att du mår bra nu och att du inte lider längre, men jag mår ändå skit för det. jag vet inte vad jag ska göra. livet går ju vidare och jag har mycket att göra idag. när mobilen började vibrera visste jag att det var mamma, när jag kollade på telefonen såg jag att det var mamma. då visste jag vad det handlade om. tårarna rinner, inte för att jag tycker synd om mig själv. utan för att jag älskar dig och kommer alltid att göra det. dom sa att du somnade in så fint. det är ingen tröst nu men det kommer bli det sen. jag vet inte vad jag ska göra, men som sagt livet fortsätter min gamla vän. jag kommer aldrig glömma den sista tiden vi hade, sista ridturen eller våran låt. Jag älskar dig Junak, nu och föralltid! Vila i frid min bästa vän, lillebror och familjemedlem!

To make you feel my love

Nu sitter jag i min säng, nyvaken och allmänt äcklig haha! jag är helt slut, kunde inte sova inatt heller. det känns som om att det ska bli en del av mn vardag nu. vilket inte är bra för mig eller för dom runt om mig.
nae men jag ska vara hos Maria innan 11 för att ta hand om valpen när hon går ut och går. o sen är det ju också för att jag ska sräda lite där. igår var det en kämpig dag för mig, jag vaknade vid 12 och hade försovit mig till skolan.. det roliga är att lektionen slutar klockan 12 så jaa, min lärare kommer hata mig mer nu, om det är möjligt. sen vart det att städa nedervåningen hos Lottie och bara fixa iordning allt. sen gick jag till Maria och tog hand om Oscar och valpen när hon tar dom äldre grabbarna till Spanska. men deras pappa  var hemma, han brukar inte det när jag är där. jag känner inte honom så väl och det gör att allt blir så jobbigt eller jaa. jag stod och lagade mat medan oscar tog mat och jag la precis ner kniven för att kolla till honom, då kommer hans pappa in och bara jaa, asså han är ju bara fyra år så jag tror att du måste kolla till honom. jag bara jag ska göra det nu och små log. men jag menar jag har jobbat här sen den 1 november, jag badar honom alla dagar jag är där och tar hand om honom. jag vet att han är fyra och att man måste ta hand om honom lite mer än dom andra. men jag menar han blkir bara sur när man kommer upp till honom, för han sitter så fint där och leker med allt!
Ehh va fan...

Jaa allmänt så försöker jag må bra, lyckas inte så bra med det. jag har blivit så trött på att dölja det jag känner, jag har alltid vart sån som klistrar på ett falskt leende även fast jag mår skiiit! men jag orkar det inte här. alla vet ändå att det är något fel.

Sen sitter jag och lyssnar på musik med. så kommer det en härlig låt som får mig att tänka på fest och kompisarna i Norrköping!

Nae men nu ska jag ta på mig kläder och sen springa iväg till Maria!

Puss hejs

Skräck!

Alltså jag vet att jag inte tycker om skräck alls! men ändå envisas jag med att gå till bion med alla och just se en skräckis, The woman in black. alltså den hade ju inte vart så läskig om vi inte hade suttit i en biosalong med massa människor runt omkring som skrek för minsta lilla. jag tog med mig en filt så att jag kunde gömma mig sen hade jag även hörlurar i öronen, men dom hjälpte ju inte.. haha hörde allt iaf. ja men satt under filten i 2 timmar och mådde bara allmänt dåligt, så nu vet vi det. Aldrig mer!

ja sen kom jag hem vid halv 11 och fortfarande rädd, så jag kunde ju inte sova. jag kollade först på ponnyakuten, sedan melodifestivalen. sen försökte jag leta reda på något klipp från skandinavium men dom har inte kommit upp än. jaa, så kollade jag på en film. sen kollade jag på en film till. men grejen är ju den att jag somnade vid halv 6 kanske, med lampan på. men den är inte på nu. konstigt. kan ju ha stängt av den i sömnen. men jag glömde ju självklart att ställa klockan så jag har missat skolan idag.. usch vad jag är arg på mig själv.. men vad ska man göra åt det nu liksom.. man lär sig av sina misstag.

Jaa, jag mår inte bra, men det är bättre än vad det har vart. försöker sysselsätta mig med saker, men det funkar ju inte alltid. jag väntar på dåliga nyheter varje dag, usch det är jobbigt!

Nu ska jag gå ner och dricka lite te, sedan ska jag städa!
Livet är fortfarande underbart här i england, även fast det är jobbigt ibland! Bästa valet i mitt liv var att flytta hit.

Hoppas ni alla mår bra och att ni har sovit inatt!

Pusshejs!

Familj!

Jag har tänkt väldigt mycket på familjen idag. typ hur stor en familj egentlkigen kan vara, det beror ju på vad man räknar som familj. jag och mina vänner vi är som en familj, vi bråkar, tjafsar jaa sånt som familjer gör hela tiden.
Jag älskar min familj över allt annat på denna jord. men sen har jag tänkt så här, min syster ska gifta sig och hon bildar just nu sin egen familj liksom. betyder det då att hon lämnar våran familj? inte för att jag tror att hon skulle göra det. men hur blir det egentligen. för man kan väll inte ha 2 familjer? eller, när jag var tillsammans med mitt ex var jag ju en del av hans familj sen hade jag ju även min familj. jag tycker bara att det är så konstigt och förvirrande. vissa anser ju att familj är man endast om man har samma dna. men jag tycker nog inte det, jag har många släktingar som jag aldrig har känt som min familj. de har vart i min familj men sen händer det tråkiga saker och sen är dom helt plötsligt borta. jag skulle vilja försöka ta kontakt med några av dom, men jag vet ju inte om dom vill det. förstår ni mitt dilemma här elleer??


När dom var yngre lovade jag dom en sak, att berätta allt när dom kunde hantera det. när vet jag att dom kan det.. livet är fan jobbigare än vad man tror

sne har jag även tänkt på att det är många som räknar in djur i familjen. vi är verkligen en sådan familj. och det gör lika ont varje gång man förlorar någon.

det vi går igenom med alla våra familjer är sjukt. man ska aldrig ta något förgivet för en dag så finns dom inte kvar längre, då står man där själv. fast man är inte själv dom finns alltid med än, livet ut. alla glada stunder, minnen och all den kärlek man får och ger kommer alltid finnas där.

jag vet att våra minnen som vi har/hade ihop kommer jag alltid bära med mig, jag ångrar mycket utav det som hänt mellan oss, men det finns inget jag kan göra åt saken nu. nu kan jag bara vara stark, tänka på dig och försöka överyga mig själv att du vet om hur mycket jag älskar dig. vi hade en låt du och jag, den sjöng jag för dig varje dag i skogen, visslade den när jag ville att du skulle förstå saker. varje gång jag hör den låten kommer mina tankar gå till dig. sista tiden vi hade innan jag flyttade till England var fantastisk, vi bråkade aldrig inte ens ett litet tjaffs. Haha jag hade vart på öknehult och ridit hästar som inte kunde någonting. våran sista tur ihop i skogen var det bästa, galoppbyte vid varje sväng till halt till galopp till sken och sen till lugn skritt. haha till ett litet bocksprång och spark i luften men va tusan, du var underbar, du är underbar. jag älskar dig. du har alltid vart som en lillebror, förlåt för alla dåliga dagar, mitt värdelösa tålamod. förlåt för att du har lidit.
jag älskar dig, nu och föralltid underbara Junak <3

Dag 09 – Min tro

Ja som ni har sett innan tror jag inte på gud, har nog aldrig riktigt gjort det. även fast jag har konfimerat mig och så..
jag tror väl egentligen inte riktigt på något, om det skulle vara något tror jag på Karma. jag tror på, behandla andra som du själv vill bli behandlad. ifall något dåligt har hänt någon så säger jag alltid, Karma is a bitch. för jag anser att det är sant.

jaa det var väll lite om min tro.

jag kommer nog bara göra ett eller 2 inlägg om dagen nu för jag är inte mig själv för tillfället..

Peace

Dag 08 – Ett ögonblick

jag glömde helt bort dag 8 igår så får göra både den och 9 idag.

ett ögonblick, asså jag har väll ett ögonblick som betyder väldigt mycket för mig.
det var när jag fyllde 20 år, jag hade planerat detta sen jag var 14 år. haha lite patetiskt kanske, men när jag fyllde 20 år så gjorde jag min första tatuering. ni kan se den på min header, det är en michellin gubbe så står det morfar över hans mage. det bästa med den tatueringen är att den verkligen är för min Morfar med, han var lastbilschaufför! jag hade tänk att göra en tatuering för honom men jag var inte helt säker på vad jag skulle göra. sen så kom Ingrid med den idén hon kände även honom.
det som även betyder väldigt mycket för mig är att det var Bella som gjorde den åt mig, bella och jag var bästa vänner en gång i tiden och då pratade vi mycket om vad jag skulle göra. så det blev bara en extra grej att det just var hon som gjorde det, plus att hon är jätte duktig! Hon ska även göra min andra tatuering är det tänkt!

jaa men det var iaf ett ögonblick jag minns väldigt väl!

Peace

Barnvakt/valpvakt!

Nu sitter jag hos Maria och gör inte ett skit. alla barnen sover och vaplisen med, så finns inte så mycket att göra. har pratat med Lisa i telefonen i kanske 1 timma eller något, känns skönt att prata av sig och även lyssna på andras problem.
idag fick jag samtalet, känns skönt att veta hur det blir nu. men det är ändå hemskt. men jag ska inte vara självisk, utan nu är det bara att hålla ut tills det är över! men jag tänker på dig hela tiden.
nu kan jag ju säga att det finns en anledning till att jag inte tror på gud, han lyssnar ju inte på mig! haha

Dagen har vart helt okej, gick upp halv 11 gick till Maria och städade satt även valpvakt till 3 typ. sen kom hon hem och då var det dags att hämta Oliver från skolan. haha han är en stjärna den där grabben, idag sa han att han tycker att jag ska skaffa en hyrbil bara för att han inte orkar gå hem när jag hämtar honom i skolan, det tar 10 minuter att gå hem! Så kom han på en idé, om han vinner på lotto ska jag få 200 000 pund av honom så att jag kan köpa en bil till mig själv, är han inte söt?
När vi kom hem blev det lite snak och sen spelade vi fotboll. det har vart underbart väder hela dagen här, kanske 15 grader ute och strålande sol hela dagen!

Det har väll inte hänt så mycket intressant idag, funderat på igen om jag ska börja gå till gymmet med tjejerna. men jag tror inte att det blir så, ska försöka börja springa igen. foten är väll inte riktigt bra än men det skiter jag i kan ju linda in den och sen testa, för det skadar ju aldrig!

Tror att det kommer bli en natt med sömn idag, är helt slut nu efter 4 nätter utan sömn..
jag kan ju säga att valpen har inga problem med att sova, kom hit vid 9 och hon har sovit sen dess. men hon är helt underbar!

Puss hejs

Nattinatti!

Jag vet att jag egentligen borde sova nu.. men det går icke.
återigen alla jävla tankar som snurrar, tro mig jag försöker få bort det men de funkar inte.
så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på underworld 3. det kanske får mig att tänka på annat.

vi får se imorgon om det blir en bra dag eller inte.

Godnatt på er!


detta är min underbara systerdotter, Vhilda <3


Puss hejs

Valpen!

Kom på ny att jag har glömt att berätta om Valpen. Maria mamman i den andra familjen jag jobbar för, har köpt en valp. en liten söt working cocker, men grejen är den att de ser llikadana ut som en cocker spaniel fast större när dom är vuxna.. nae men vi hämtade henne igår morse jag och Maria, hon var helt underbar. men jag föll för en av deras andra valpar som hette Jasper. Men sen när vi kom hem till maria så var hon helt fantastisk, hon sov en stund och sen så lekte hon och så vart det husesyn haha helt underbart gullig!

Så idag när vi hämtade Oliver från skolan så åkte vi till dom och hälsade på lilla Mia, alla tycker att hon är söt förstås jag menar vem skulle inte göra det?
maria är helt förälskad i henne och det har jag med blivit. men pojkarna irriterar mig lite hur dom behandlar henne, för dom skriker, jagar och låter henne bita på dom. en av killarna idag vart biten i pannan och han vart ju självklart ledsen, men så tänker jag skyll dig själv när jag sagt åt dig minst 20 gånger att du inte ska låta henne bita på dig, för då kommer hon lära sig att det är helt okej.. sen av grabbarna stack in huvudet i hennes lilla bur och dpå började hon bita hans hår, maria står där och säger till honom att han inte får göra så.. fattar inte varför dom inte lär sig.. men men dom är ju bara barn!!

Så åkte vi hem och jag strök lite och sen vart det matlagning
Jag älskar att laga mat när jag är själv i köket och alla inte står och glor. Maten blev fantastisk iaf kyckling, ris och sen senapssås.. hur gott som helst!

Just nu väntar jag även på att Becca ska logga in på skype för vi skulle nämligen prata klockan 9 svensk tid. men det är ju inget spår av henne här.

sen var det bara en sak till, dom har någon slags grej här i england nu att man får välja en grej man inte ska göra och jag valde att inte äta godis.. sen så säger en av grabbarna, hahaha du får inte äta godis på 6 veckor! Hur ska jag klara mig? Jag som älskar choklad och allt annat som är sött..
men men nu har jag sagt det och då är de inget återvändo!


Imorgon kommer svaret, jag vet det innerst inne. men jag tänker inte tro på det förrän jag hör det!

Puss hejs

Dag 07 – Min bästa vän

Jag har väll inte direkt en bästa vän. Utan har ganska många haha!
Men alla är speciella på sitt sätt, såå



Det här är, Moa, Johanna och Becca.

Moa: Vi har känt varandra i 5 år nu tror jag att det är, vi har alltid vart nära varandra. men tyvärr aldrig så nära som vi är nu. jag kan lätt säga att hon är en utav min bästa vänner för hon finns alltid där för mig, vi har vart med om så sjukt mycket tillsammans. jag är lycklig som har henne som vän!
Johanna: Juhannis, vi har också känt varandra i 5 år nu och jag uppskattar varje stund utav det. tjejen man kan ringa när som helst, men det är inte säkert att hon svarar för att hon är sämst på att svara i telefon ibland. men man vet ändå alltid att hon hör av sig så fort hon kan. Johanna är typiskt en sån tjej alla tjejer blir avundsjuk på för att hon är bara genom go och helt underbar! det finns inte en människa som skulle tycka illa om henne!
Becca: Haha, det är ganska konstigt egentligen att vi är vänner. för när jag och mitt ex gjorde slut, för hundra år sen känns det som, så vart han tillsammans med becca så det är så vi känner varandra. vi har båda vart tillsammans med samma kille! Men jag är hur lycklig som helst att ni vart tillsammans för om ni inte hade blivit det hade vi nog inte vart lika nära som vi är nu!


sen har vi, Lisa och Lollo!

Lisa: vi träffades första gången sommaren 2010 när vi båda skulle jobba på Öknehult som ridlärare, det var den bästa sommaren på länge. Vi hade så roligt tillsammans med alla barnen och hästarna sen även alkoholen haha! Lisa och jag är ganska lika, vi säger vad vi tycker, kanske inte har det bästa tålamodet och envisa som få!
Lollo: vi har känt varandra länge, sen jag var 12 typ eller något haha, för då var vi båda Öknehults elever haha! Men vi fick kontakt igen sommaren 2010 då hon också jobbade med mig Lisa! lollo är en underbar tjej, som älskar att skämta med folk på deras bekostnad men det är de som gör henne underbar. hon är även äckligt smart och bara allmänt bra!

det var mina bästa/närmaste vänner!


Ja nu sitter jag och pratar med Lisa i telefon, hon var ute och festade igår så hon ger mig lite Gossip!
kom hem från skolan typ nyss, usch vad jag inte tycker om min lärare!

Nu ska jag försöka få i min något att äta!

Peace

Uppe med Tuppen!

Klockan är just nu kvart över 7 här i England, det är inte kalt ute eller särskilt mörkt. men det är ändå en sån rung dag att gå upp. Har inte sovit mycket inatt heller.
Hundra tankar som åker runt i huvudet om om om om igen.. hoppas att jag kommer få sova ordentligt inatt!

Ja, nu ska jag ner och äta frukost, vet inte vad det blir för något, kanske bara en kopp te. det är en sån dag när man bara känner sig äckligt fet, hatar dom dagarna!
Sen så är det ju skola idag med, det är därför jag är uppe nu. jag vill inte gå men har man betalat för skiten får man stå ut! FML

Hoppas att ni har en mycket bättre morgon än mig!

Peace

Underworld

Jag har kollat på Underworld awakening 2 gånger nu och är fast besluten att det kommer komma en till uppföljare. Sen har jag även kollat på Underworld 1 och 2, ska kolla på 3an imorgon.
men det jag tycker är så konstigt är att när man ser första filmen så vet man att det ska komma en andra, men den andra filmen slutar liksom på ett sånt sätt så att man inte tror att det kommer en tredje vilket det gjorde. kommer inte riktigt ihåg hur den tredje slutar så ska inte säga något om den. sen nu när jag har sett alla filmerna och även kollar om dom så kan jag säga att dom är fortfarande lika bra som första gången jag såg dom.
men säkert bara för att det fjärde slutar typ mitt i allt kommer det nog vara sista filmen, men jag hoppas verkligen inte det! ´

jag tycker egentligen att det är konstigt att jag kan se sådana filmer med våld och sånt, men skräck filmer går inte då kan jag inte sova på flera dagar!
jag kan verkligen inte kolla på skräck, usch det är hemskt, tycker även inte om romantiska drama skit heller. det är bara för mycket. Action och komedi det är dom bästa filmerna!

Min absoluta favoritfilm nu är The A-team, det är också en sån film man man se flera gånger och inte tröttna på. Sen har jag även min Favoritfilm Remember the Titans, den är helt underbar. inte så mycket action i den, men dom spelar amerikansk fotboll. det bästa med den filmen är att den är sann!

Nog om det, nu ska jag kolla på The three musketeers. bara för att film är mitt liv haha!


Jag mår lite bättre nu. men det är fortfarande skit.
har många som stöttar mig här, vilket är underbart!

Dag 06 – Min dag

tjenare!
Min dag har vart helt okej, gick upp vid 10 efter en sömnlös natt.
Gick hem till Maria, den andra mamman jag jobbar för. Sen åkte vi får att hämta hem deras valp Mia, hon är en working cocker, vet inte riktigt vad det är för skillnad mellan dom och en vanlig cocker spaniel. Men hon är iaf hur söt som helst, hela vägen hem låg hon i mitt knä och grät lite, vilket man förstår varför. sedan har ja bara tagit det lungt, gick hem och pratade lite med Lisa ett tag, Tack för att du finns <3
sen försökte jag sova lite till, för ser ut som ett spöke med svullna ögon, inte vackert!
gick tillbaka till Maria vid 5 för att ta hand om oscar medan kia och luca var på fotboll. han tog ett bad och jag myste med Mia under tiden. sedan ville han kolla på Magdagaskar eller hur det stavas.
så då satte jag mig med där och tog det lugnt.
När alla kom hem så gick jag hem, så nu sitter jag här och skriver till er om min dag.
som sagt en helt okej dag med tanke på omständigheterna!
Hoppas ni har haft en bra dag! och sovit mycket bättre än vad jag har gjort!


det är inte lika jobbigt idag, men det känns fortfarande.
jag är inte mig själv, men det lär jag inte vara på ett tag.


jag har aldrig trott på gud, men jag ber för dig nu <3

Tårar

dom slutar inte, varför finns det inte bara en knapp man kan trycka på så att det slutar?

Du är min vän och det kommer du alltid vara,
du har vart min vän enda sen dag ett,
vänner bråkar och det har vi gjort,
vänner känner kärlek och det har vi gjort,
Du är min vän och det kommer du alltid vara!

all lycka försvann på en sekund, allt hopp försvann på en sekund, jag trodde att du skulle bli bättre men tydligen hade jag fel. jag vågar inte tänka positivt, för om jag bygger upp ett hopp nu kommer det vara ännu värre när jag får veta. egentligen vet jag inte om jag vill veta.
Lottie sa till mig att tänka över natten om jag ska åka hem och ta ett ordentligt farväl, jag svarade Jag behöver inte tänka på det svaret är nej. det skulle bara bli värre då. den sista tiden vi hade med varandra var underbar, och det är så jag vill minnas det. inte något farväl utan, vi ses snart igen.

På torsdag får jag svaret, om du är vid liv eller inte.. oavsett min vän så kommer vi ses igen!

Jag har aldrig trott på gud, men jag ber för dig nu <3

Wopwop

Jag har en väldig gullig vän som heter Lollo HIHI























.

Dag 05 – Vad är kärlek?

Lite väl stort ämne kanske? Men jag ska försöka.

Kärlek är/kan vara så mycket. Kärlek till sin familj, vänner, hästen och sen är det ju de uppenbara Pojkvännen.
Jag älskar min familj något oerhört mycket och jag har mycket med kärlek i min familj, men det är inget mot vad man kan få/ha i ett förhållande. Samma sak med sina vänner, massa med kärlek till alla mina vänner och jag älskar dom med, men det är absolut inte på samma sätt som i ett förhållande.
Jag tror att det kan ha med att göra att familjen finns alltid där oavsett vad, vännerna finns också alltid där tills man inte vill att dom ska göra det längre. Men ett förhållande kan försvinna på en dag så man vill ge all kärlek till den perssonen varje dag för att man vet att det helt plötsligt kan ta slut, och då finns det ingen där länge som kan ta emot all kärlek man ger.
Jag säger inte att man ska ta sin familj eller vännerna förgivet, för om du lägger all din tid och kärlek på förhållandet kan dom tillslut tröttna och då finns dom inte kvar där längre..

När jag var i ett förhållande var jag inte lika mycket med mina vänner längre eller min familj. Men när det tog slut fanns dom alla där för mig. och det kallar jag Kärlek!

Men för att byta ämne nu då så sitter jag i sängen och ska försöka plugga lite, blev ingen skola för mig då foten fortfarande gör förbaskat ont och jag har sovit riktigt dåligt inatt.
Så nu ska jag sitta hemma och plugga i några timmar, sedan blir det att städa lite här och plocka iordning på mitt rum, för det ligger saker överallt här inne. Vi hörs senare!

Puss hejs

Sovproblem?!

Man kan säga att jag har svårt att sova.. förstår inte varför för jag är egentligen hur trött som helst..
Men just nu är det miljoner tankar som far runt.. Det handlar om min Engelska kurs, att om jag ska fortsätta med den efter mars? Läraren hatar mig, fattar inte varför.. för en gång skull så har jag faktiskt inte gjort någonting, jag sitter tyst på lektionerna och försöker lyssna på henne. men när det står en tant framme vid den vita tavlan och bara skriver saker och sen gör pilar hit och dit, vi alla i klassen sitter som frågetecken men jag frågar inte längre vad hon menar för hon typ bara dumförklarar än.
Sen är vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv.. funderar på att bli lärare, gympa lärare eller kurator. men vet inte vad jag ska göra. vill inte slösa hur mycket pengar som helst på en utbildning som jag senare inte har någon användning för. sen är det lite också om hästarna om jag ska fortsätta med det eller bara lägga ner det helt. för jag vet att en dag kanske jag vill ha en häst, men då vill jag inte att jag ska ha haft ett stort uppehåll mellan. man tappar så mycket om man inte sitter på ryggen minst 3 gånger i veckan. men för att kunna bli något med hästarna så kräver dom att jag ska hoppa, vilket jag inte kan/vill är livrädd för skiten. man styr liksom in mot en vägg känns det som för mig iaf.

Sen vill jag inte tillbaka till Norrköping, missförstå mig inte nu. men jag vill inte tillbaka dit, önskar att jag bara kunde ha bott i England i mitt liv eller hade alla mina vänner här hos mig. känner mig ensam även fast jag är omringad av människor, som bryr sig om mig och jag om dom. men det är inte samma sak..

jag saknar mina vänner.. det är jobbit utan dom. bara känslan att at upp telefon och ringa o veta att dom svarar. det kommer inte hända här.

jag saknar min familj, även fast jag och mina föräldrar bråkar ofta så saknar jag dom något otroligt. sen vet jag att dom kommer och hälsar på snart. men mina bröder och min syster dom har inte tid att komma hit för dom har sina jobb där hemma och sina vänner. min syster har sin dotter och hennes man att ta hand om.
Jag saknar Vhilda något fruktansvärt.. vem kunde ana att man skulle sakna en sån liten skitunge så mycket som jag gör, jag är nog mest rädd. rädd för att hon inte känner igen mig, rädd för att hon kommer gå iväg när jag träffar henne, rädd för att hon ska vara rädd för mig. men mest är jag rädd för att hon ska ha glömt mig.

Jag saknar min hund och häst. när jag åkte tillbaka till england andra gången sa jag hej då till min häst Junak som har vart min sen jag var 14 år, visst vi kom inte överrens ibland, vi var osams varannan dag men det betyder inte att jag inte älskade honom.
Min hund som jag har haft sen jag var 10 sa jag hej då till föralltid när jag åkte tillbaka efter nyår. det var hemskt och hur jobbigt som helst. hon har alltid vart min hund min underbara lilla Mitzie.

Nu har jag skrivit av mig lite och det var skönt. så nu ska jag försöka sova.
hoppas att ni redan sover.

Puss hejs

Dag 4-Vad åt jag idag?

Ja, ni.. Idag sov jag väldigt länge för att jag har så ont i min fot så att jag vaknade väldigt mycket inatt.

Men till frukost åt jag 2 rostade mackor med salami på, jätte gott!
Sen har jag ätit massor med kexchoklad för att Lottie köpte det till mig i Sverige!
Till middag åt jag ungstekt Lamm, ungstekt potatis med palsternacka och ärtor, sen självklart massor med sås!
Här i England eller iaf i min familj så äter dom en Sunday roast som det heter och det är alltid god mat med massor av sås och kött haha vilket är hut gott som helst!


Ja men iaf jag har inte gjort så mycket idag, lagt in en massa bilder på facebook från England och sen bara tagit det lugnt.
Imorgon är det College som gäller, vet inte än om jag ska gå pga min fot. För Michelle kör oss alltid dit men hon är i Berlin nu så då måste jag ta tåget och sen gå från tågstationen till skolan. Jag kommer inte kunna gå så långt med foten för det gör bara ont när jag ska gå till toan. Men vi får se!

Hoppas ni har haft en bra söndag och ätit lika god mat som jag har!

Puss hejs

Party!

Glömde att skriva om Fredags kvällen/natten igår!
Fredag börjades iaf med att jag mötte Inka inne i Guildford, vi gick och handlade lite grejer och massa vin typ. När vi kom hem till henne och Josh så satt vi bara och snackade skit och dom lagade mat, jag satt bara och kollade haha! Jag åt Fasan för första gången i mitt liv och det var helt okej faktiskt ingenting att klaga på! Sen var det dags att börja göra sig iordning och det fixade Inka åt mig, helt fantastiskt fick inte göra någonting. Hon satte mig på stolen och började sminka mig och sen gjorde hon iordning mitt hår med, hur skönt som helst! Efter ett tag så kom Michelle med och då drack vi upp allt vin och sen drog vi vidare till dóm andra.
Det tar max 15 minuter att gå till Spoons Guildford från Inka och Josh men jag tror att det tog 30 minuter kanske, pga att jag hade klackskor och var lite onykter haha, jag ramlade 2 gånger på vägen en utav dom gångerna trampade jag i ett hål för att England inte vill repparera deras vägar... och så vrícka jag foten 5 gånger, men jag gav inte upp envis som jag är.
När vi väl kom dit så var alla där och alla var onyktra, han bara drica 2 dubbla Malibu och cola och sen en Sambuca haha!
Vi drog vidare till en Club som heter Legend, det var det sämsta jag någonsin har vart med om. bara massa brats överallt och ja äckliga killar som förskte med allt, så det var tur att alla grabbarna var där!

Men vi står och dansar och har hur roligt som helst, så råkar en av killarna hoppa in i en annan och han var den största idioten jag träffat i England, haha killen står på dansgolvet och dricker dyr whisky jag menar han får ju verkligen skylla sig själv om han står i mitten och får sin whisky spilld över sig.. men han började iaf tjafsa med en av killarna och skrek att dom kunde dra där ifrån och sen att han skulle slå ner dom alla. och då var ju jag självklart tvungen att gripa in.... dum som jag är..
Han började hota mig med och då tänkte jag slå honom men jag sa bara att han var patetisk och att han skulle gå därifrån för att han skulle bara åka på stryk annars.. det slutade iaf med att alla killarna kommer för att dom ser att han skriker på mig. det enda dom hör är; Fuck off eller något liknande sen var det igång.. Grabbarna vart utkastade men killen som hade hotat oss alla han fick självklart vara där inne.
Sen hör jag att killen säger till vakten att dom slog honom vilket dom inte gjorde. så då fick jag berätta allt för vakten, och så kollade jag på killen och sa; det här är ditt egna fel men du kan väll inte rå för att du är en idiot och sen gick jag därifrån.. Hela kvällen vart förstörd för att en jävla brat med Whisky skulle uttrycka sina känslor..

Men ja, jag vaknar upp på lördagen och min högerfot är dubbelt så stor och kan knappt gå, jävla klackskor!
Så nu har den vart inlindad ett par gånger och nerkyld men mår inte helt bra.
Vill man vara fin får man lida pin säger dom ju..


Michelle, Inka och jag

På lördagen med så gick vi ner till stan haha värsta dagen i mitt liv typ. Foten gjorde hur ont som helst. Men jag köpte ett par svarta skjorts från HM sen orkade jag inte gå mer så jag och Michelle satte oss på tåget och åkte hem! När jag kom hem vart det att städa och fixa huset lite, Familjen kom hem senare på kvällen.. Sen var det bara att sova för mig. Var helt slut efter Fredagen.

Nu sitter jag i min säng och äter Kexchoklad för Lottie köpte ett stort paket till mig hihi!
Kollar även på Mighty young Joe eller vad den heter, riktigt bra är den iaf!

Puss hejs

Dag 03 – Mina föräldrar

Mamma och pappa..
Ja dom är helt vanliga föräldrar, min mamma heter Anette och min pappa heter Michael!
Dom har vart gifta i många år nu, minns inte exakt hur länge.
Underbara föräldrar som har lärt mig mycket!

Har inte så mycket mer att skriva om dom nu :)
Förutom att jag älskar dom och att dom är bäst!

Puss hejs

Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek, alltså man kan ju tolka det på flera sätt!

Men min första riktiga stora kärlek var nog ponnyn Candy på Öjeby i Norsholm. henne kunde man alltid lita på! Om jag minns rätt så vart jag skötare på henne när jag var 6 år kanske och var det tills jag fyllde 12 ungefär, men hon hade alltid en speciell plats i mitt hjärta. Jag och min kompis Madde var båda skötare på Candy och vi var där nästan varje dag bara för att borsta på henne och ta hand om henne, för hon skulle självklart bli bäst omhändertagen tyckte vi!
Jag kommer ihåg sista gången jag red på henne, jag blev för lång efter ett tag, men vi skulle fatta galopp i ett hörn och sen så gick hon omkull och det var nog den första riktiga smällen för mig. Sen var hon halt i 1 vecka ungefär..
Just nu tror jag att hon står på Söderköpings ridskola och blir lika väl omhändertagen som hon var av mig för länge sen!


Candy, min ponnyplutt <3

Har inte så mycket mer att skriva om henne..

Men jag kan säga att jag snart ska iväg för att partaaajaa loss i Guildford!
Kommer berätta om det imorgon!

Puss hejs

Dag 01 – Presentera mig själv

Okej, känns konstigt att skriva om sig själv men jag ska försöka!
Mitt namn är Madeleine Johansson, kommer ifrån Norrköping eller egentligen en liten ort utanför som heter Luddingsbo. Men bor just nu i England i en stad som heter Haslemere och jobbar som aupair!
Jag ska fylla 21 år i oktober och har 3 äldre syskon, 2 bröder och 1 syster. I Sverige bor jag med mina föräldrar som jag inte alltid kommer överrens med.. men så är det ibland.

Detta är jag

Ja som jag sa tidigare är jag ifrån Norrköping, men har inte bott i Luddingsbo i hela mitt liv utan är uppvuxen i en mindre ort som heter Kimstad, där gick jag i skolan från 1-6 och även dagis. Från 7-9 gick jag på Mosstorpskolan det är den dåligaste skolan som finns. Så när det var dags för gymnasiet var det typ de bästa som hänt! Jag gick på Realgymnasiet, naturprogrammet med inriktning hästhållning. Det var en riktigt bra linje för en gång i tiden ville jag jobba med hästar, men när man är i den åldern jag är i nu så ändrar man sig tusan gånger om känns det som iaf. Jag hade även en egen häst från jag var 14 tills jag fyllde 19.

jag och min häst Junak

Han är en riktigt underbar häst som just nu står i ett försäljningsstall utanför Gävle. Han älskar att hoppa vilket jag inte gör.. Så det är en av många anledningar till att jag inte kunde ha kvar honom.
Sen den största anledningen är ju att jag faktikst bor i England nu. Livet är riktigt härligt här, har träffat underbara människor och jag lär mig så mycket varje dag.
Jag jobbar för 2 familjer, en svensk och sen en Engelsk/spansk. det är skönt att jobba för 2 familjer för då är det inte samma sak varje dag!

Ja det är väll typ allt jag har att skriva idag, hörs imorgon!

Puss hejs

No life!

Bara för att jag inte har något liv och ibland inte vet vad jag ska skriva om, så har jag nu bestämt mig för att ha en liten lista. så att ni kan lära känna mig bättre! men tror dock att dom som läser min blogg redan känner mig väldigt väl haha om det ens är någon som läser den ;)

Listan kommer iaf se ut så här;

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min favoritplats
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29
Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick

Kommer att börja på den imorgon!

Puss hejs

Pizza bak

Dagen har vart helt okej, städat huset och strykit i 2 timmar. Livet är underbart haha.
Sen har jag och Lisa bara kollat på tv och tagit det lugnt!
Nu sitter vi och väntar på att våra pizzor ska bli klara, det bästa som finns är hemmagjord pizza med mozzarella ost, tonfisk och majs! Haha eller så är det bara jag som är konstig ;)
Har även hunnit med och skypat med Josefin som är hemma på Gotland med massa av snö, våran snö är helt borta nu, tyvärr..
Nu sitter Lisa här med sin pizza och ska börja äta.. jag vill med ha

Myser med Sotis i soffan!


Puss hejs

Sänghäng

Follow my blog with Bloglovin

Efter en stor måltid ligger jag och lisa i sängen nu och orkar inte göra ett skit!
Vi ska bara kolla på våra serier och sen blir det sova som gäller!

Puss hejs

Happy feet!

Ligger just nu i sängen och kollar på Happy feet, den är ju hur rolig som helst!

Igårkväll gick jag till puben med Tom, Tessa, Nick, Cameron, Michelle och Vicky. Det blev en lugn kväll med massor av skratt och Malibu, underbaaart!

Snart kommer Lisa hit och vi ska bara ta det lugnt och snacka skit..
Ajusstee, det är ju alla hjärtans dag idag.. finns inte så mycket att säga om det förutom, Happy Valentines day!

Själv anser jag att det bara en ursäkt att visa att man älskar någon, som om att man inte kan göra det dom andra 364 dagar om året! sen kan det ju också vara så att jag inte tycker om överraskningar eller presenter för den delen haha!

Men iaf hoppas ni får en bra alla hjärtans dag, för jag ska ha en toppen dag med Lisa :)


Puss hejs

Öknehult sommaren 2009!  Cicci, Lollo och Lisa

Cicci, Lollo och Lisa. Sommaren 2009

Soft dag!

Vaknade klockan 10 imorse och insåg att jag är ledig hela veckan för att mina familjer är i Sverige över lovet och jag valde att stanna kvar i England och få betalt för den här veckan, yeeay smart val!
Idag har jag inte gjort mycket alls, bara pluggat och fixat i rummet. Skulle ha gått på en promenad med Ingela men hon var tvungen att åka till sjukhuset för hon skar sig i tummen.. Hoppas att hon mår bättre nu!
Men jag komme iaf att få motion för jag ska gå till puben vid 20.30 (21.30 svensk tid) och eftersom jag bor på andra sidan byn tar det 30 minuter att gå till just den puben vi ska till ikväll!

På onsdag åker Rob och Iain till Sverige så då har jag hela huset för mig själv, det kommer vara läskigt för huset är väldigt stort och har aldrig vart själv här förut. Det är alltid full rulle här nämligen!

Skriver mer imorgon eller inatt :)

Puss hejs

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0